Yeni Nesil Adisyon

Adisyon programı ile sipariş alan garson

Bilmeyenler için adisyon nedir diye açıklamaya çalışırsak, adisyon yeme-içme ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren restaurant, kafe, bistro, gece kulübü, bar gibi işletmelerin müşterilerine sundukları mal ve hizmetlerin tutulduğu belge, fiş olarak ifade edebiliriz.

Adisyon tutan restoran kafe gibi işletmeler kimi zaman elle, kimi zamanda adisyon programları aracılığı ile adisyon tutmaktadırlar. Bu yazımızda yeni nesil adisyon sistemleri ile ilgili bilgi vermeye çalışacağız.

Sipariş takip programları aracılığı ile adisyon tutan işletmeler günden güne artıyor. Sipariş takip programları aracılığı ile kullanılan adisyon programları sayesinde restaurant, kafe gibi işletmeler hem daha hızlı hem de daha düzenli olarak siparişlerini düzenleyip, müşterilerine sundukları hizmet kalitesini arttırabiliyorlar. Müşterilerinizden aldığınız siparişleri tutarken otomasyon sistemleri ile tutacağınız adisyonlar, günün hangi saatinde daha çok satış yaptığınızı, hangi ürünlerin daha çok tüketildiğini, hangi malzemelere daha çok ihtiyaç duydunuz gibi sorulara daha kolay cevap verebilmenizi sağlayacağı gibi buna benzer birçok istatistiki bilgilere de ulaşma imkânı sunacaktır.

Yeni nesil adisyon programlarının en büyük artılarından biride müşteri sayısı yüksek olan restaurant ve kafelerde kişiden bağımsız olarak siparişi alabilme olanağı sunması. Yine bu tip adisyon tutma sistemleri tüm hesaplamaları otomatik olarak yaptığı için zamandan tasarruf ve olası insan hatalarını minimize etme açısından da büyük öneme sahip.

Bu tip adisyon programlarına nereden ulaşabilirsiniz? Kendi sipariş takip sisteminizi bu tip programlamada uzmanlaşmış kişilere ücretli bir şekilde yaptırabilir. Piyasadaki ücretsiz ve ücretli adisyon programlarını satın alıp kullanabilirsiniz. Adisyon tutmada manuel sistemden, otomasyon sistemine geçişlerde personelinize vereceğiniz kısa bir eğitimde, hizmet kalitenizi arttırmada ve olası hataların önüne geçme açısından da işletmenize fayda sağlayacaktır.

Yeni nesil adisyon tutmanın ne demek olduğundan bahsettik. Sizde konu ile ilgili adisyon fişinden, otomasyon sistemlerine geçiş ile ilgili tecrübelerinizi, soru, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilir ve tartışmalara katılabilirsiniz.